Tutkitusti toimiva!

Webinaari

Tutkitusti toimiva!

1.–3. luokille

Tutustumiskoulutukset:

Ajankohta | Tiistai 14.3.2023 klo 15.00-15.45 jaKeskiviikko 22.3.2023 klo 15.00-15.30Hinta | Maksuton Paikka | Webinaari

Kaikki
osallistujat saavat
mahdollisuuden kokeilla
DragonBox Koulua
maksutta!

Ilmoittaudu mukaan

* Tärkeää: Ilmoittautumisen jälkeen saat meiltä sähköpostin, joka pyytää sinua vahvistamaan sähköpostiosoitteesi. Tämä on edellytys osallistumislinkin saamiseen itse tapahtumaan.
Ota meihin yhteyttä, mikäli et saanut sähköpostia (muista tarkistaa myös roskapostikansio).

Ota mukaan myös kollegasi:

Uno.

Luo huikeita matematiikan tunteja, joista innostuvat sekä oppijat että opettaja!

DragonBox Koulussa yhdistyvät konkreettiset ja toiminnalliset välineet, kirjat sekä innovatiiviset digitaaliset työkalut. Materiaalia käyttävät niin 1.-3.-luokkalaiset kuin monet eskaritkin.


DragonBoxin avulla luot innostavia oppimiskokemuksia, jotka perustuvat tutkimiseen, yhteistyöhön, ongelmanratkaisuun ja oivaltamiseen. DragonBox Koulu on täydellinen valinta kaikille, joilla on mahdollisuus hyödyntää digitaalisia laitteita opetuksessaan.

Tule kuulemaan:

Toimii todistetusti:

  • Miksi DragonBox-koulujen matematiikan oppimistulokset ovat merkittävästi parempia ja oppilaiden motivaatio matematiikkaa kohtaan tutkitusti korkea?
  • Opettajien kokemuksia materiaalin käytöstä
  • Mitä DragonBox Koulu sisältää ja miten sen saa käyttöön omaan opetukseen?Monipuolisuutta matematiikan tunneille!

Lepsämän koulussa Nurmijärvellä toteutetaan pitkälle hiottua alkuluokkatoimintaa, missä opettajat tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään ja eskarit ja 1-2.-luokkalaiset pääsevät oppimaan asioita monipuolisin tavoin. Kurkista videolta, miltä Lepsämän koulun alkuluokkatoiminta näyttää matematiikan osalta ja miksi sekä lapset että aikuisetkin ovat niin kovin innoissaan DragonBoxista. 


Laaja NIFU:n (The Nordic Institute for Studies in Innovation, Research and Education) tekemä pitkittäistutkimus osoittaa, että DragonBox Koulun käyttö johtaa:

  • merkittävästi parempiin oppimistuloksiin matematiikassa,
  • oppilaiden merkittävästi korkeampaan motivaatioon opiskella matematiikkaa,
  • opettajien kasvavaan pedagogiseen osaamiseen.


DragonBox Koulua käyttää yli 70.000 oppilasta ja opettajaa Suomessa ja Norjassa.

koulu@dragnbox.fi